Ernstig verkeersongeval op N59 bij Zierikzee: vijf personen bekneld uit voertuig gehaald

Ernstig verkeersongeval op N59 bij Zierikzee: vijf personen bekneld uit voertuig gehaald

Donderdag 16 november 2023 om 12:46

Bij een ernstig verkeersongeval op de Nieuwe Koolweg (N59) tussen Serooskerke en Zierikzee zijn donderdagochtend vijf personen bekneld geraakt. Bij het ongeluk waren vier auto's betrokken.

Tekst gaat verder onder de video.

Ernstig <em>verkeersongeval</em> op <em>N59</em> bij <em>Zierikzee</em>: vijf personen <em>bekneld</em> uit voertuig gehaald Bij een ernstig verkeersongeval op de Nieuwe Koolweg (N59) tussen Serooskerke en Zierikzee zijn donderdagochtend vijf personen bekneld geraakt. Bij het ongeluk waren vier auto's betrokken. Tekst gaat verder onder de video. BekneldUit een bestelbusje moest de bestuurder bevrijd worden en uit een personenauto zijn vier mensen gehaald. Alle betrokkenen zijn overgedragen aan de ambulancemedewerkers, maar hun toestand is nog niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vrachtwagen crasht tegen meerdere bomen, bestuurder bekneld (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bejaarde man rijdt gat in muur parkeergarage in Harderwijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekneld
Uit een bestelbusje moest de bestuurder bevrijd worden en uit een personenauto zijn vier mensen gehaald. Alle betrokkenen zijn overgedragen aan de ambulancemedewerkers, maar hun toestand is nog niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's