Hart van Nederland: bejaarde man rijdt gat in muur parkeergarage in Harderwijk (video)

Hart van Nederland: bejaarde man rijdt gat in muur parkeergarage in Harderwijk (video)

Woensdag 15 november 2023 om 11:06

<em>Hart van Nederland</em>: bejaarde man rijdt gat in muur parkeergarage in Harderwijk (video) Een 86-jarige man heeft dinsdagavond met zijn auto een ravage aangericht in een ondergrondse parkeergarage in Harderwijk. Volgens Hart van Nederland reed de man rond 19.35 uur de parkeergarage in onder het appartementencomplex waar hij woont. In plaats van de rem trapte hij vol het gaspedaal in. Hoe de bejaarde bestuurder eraan toe is, is niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Indringer basisschool Oisterwijk aangehouden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Gabbers dolblij met film Hardcore Never Dies (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Buurt praat over man 'met wapen' in basisschool Oisterwijk: "Hoe dan?" Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagen crasht tegen meerdere bomen, bestuurder bekneld (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 86-jarige man heeft dinsdagavond met zijn auto een ravage aangericht in een ondergrondse parkeergarage in Harderwijk. Volgens Hart van Nederland reed de man rond 19.35 uur de parkeergarage in onder het appartementencomplex waar hij woont. In plaats van de rem trapte hij vol het gaspedaal in. Hoe de bejaarde bestuurder eraan toe is, is niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's