Rampspoed voor Nederlandse veehouders: Duizenden dieren besmet met blauwtongvirus

Rampspoed voor Nederlandse veehouders: Duizenden dieren besmet met blauwtongvirus

Rampspoed voor <em>Nederlandse veehouders</em>: Duizenden dieren besmet met <em>blauwtongvirus</em> Het begon met een enkeling, maar inmiddels zijn duizenden dieren besmet met het blauwtongvirus. Voor veehouders, die hun dieren vaak op nummer één hebben staan, is dat een nachtmerrie. Koeienboer Arno Helder uit Middenbeemster (Noord-Holland) ziet met lede ogen aan hoe zijn koeien lijden en soms sterven aan het virus. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee speculeert over Frans Timmermans in Het Debat van Nederland: 'Verliet de studio niet vrolijk' Bekijk deze video » Schokkende vondst in Alblasserdam: twee kittens overleden door vlooieninvasie in vervuilde woning Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 16 november 2023 om 16:27

Het begon met een enkeling, maar inmiddels zijn duizenden dieren besmet met het blauwtongvirus. Voor veehouders, die hun dieren vaak op nummer één hebben staan, is dat een nachtmerrie. Koeienboer Arno Helder uit Middenbeemster (Noord-Holland) ziet met lede ogen aan hoe zijn koeien lijden en soms sterven aan het virus.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's