Wilfred Genee speculeert over Frans Timmermans in Het Debat van Nederland: 'Verliet de studio niet vrolijk'

Wilfred Genee speculeert over Frans Timmermans in Het Debat van Nederland: 'Verliet de studio niet vrolijk'

Donderdag 16 november 2023 om 13:38

Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien?

Vanavond staat Wilfred Genee aan het roer van het allereerste verkiezingsdebat op SBS. In De 538 Ochtendshow deelt hij zijn verwachtingen en waar hij zelf het meest naar uitkijkt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wilfred Genee</em> speculeert over <em>Frans Timmermans</em> in <em>Het Debat van Nederland</em>: 'Verliet de studio niet vrolijk' Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien? Vanavond staat Wilfred Genee aan het roer van het allereerste verkiezingsdebat op SBS. In De 538 Ochtendshow deelt hij zijn verwachtingen en waar hij zelf het meest naar uitkijkt. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het debat van NederlandHet debat van Nederland wordt geleid door Wilfred Genee, hij presenteert deze avond samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens. Dit is het eerste verkiezingsdebat ooit op deze zender. Nederlanders gaan hierbij in gesprek met de lijsttrekkers van de vier grootste partijen uit de peilingen van dit moment: Pieter Omtzigt (NSC), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD), Frans Timmermans (PvdA/GroenLinks) en Geert Wilders (PVV). Genee twijfelt of Timmermans er zin in heeft, volgens hem verliet Timmermans maandag de studio niet heel vrolijk... Het debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het debat van Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp over verkiezingsdebat-deelnemers: "Het is zo ongemakkelijk" Bekijk deze video » Wilfred Genee over Het Debat van Nederland: 'Het volk zorgt voor de stellingen' Bekijk deze video »
TV :

Het debat van Nederland
Het debat van Nederland wordt geleid door Wilfred Genee, hij presenteert deze avond samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens. Dit is het eerste verkiezingsdebat ooit op deze zender. Nederlanders gaan hierbij in gesprek met de lijsttrekkers van de vier grootste partijen uit de peilingen van dit moment: Pieter Omtzigt (NSC), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD), Frans Timmermans (PvdA/GroenLinks) en Geert Wilders (PVV). Genee twijfelt of Timmermans er zin in heeft, volgens hem verliet Timmermans maandag de studio niet heel vrolijk...

Het debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's