Vanavond op tv: SBS Debat van Nederland met Wilfred Genee (video)

Vanavond op tv: SBS Debat van Nederland met Wilfred Genee (video)

Donderdag 16 november 2023 om 17:22

Vanavond op tv: <em>SBS Debat van Nederland</em> met Wilfred Genee (video) Donderdagavond om 20.30 uur kun je op SBS6 het Debat van Nederland volgen. Onder leiding van Wilfred Genee en politiek verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens gaan voor het eerst deze verkiezingen de lijsttrekkers van de vier grote partijen met elkaar op televisie in debat. De vragen en stellingen komen van de mensen thuis en hierboven zie je vast een voorproefje van de onderwerpen. Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv. Vandaag Inside: Geert Wilders neemt woorden over Yesilgöz terug, maar 'geen spijt' Bekijk deze video » Ongemakkelijke Geert Wilders bij VI over akkefietje met vrouw van collega Dion Graus: "Ik zeg niks" Bekijk deze video » Wilfred Genee speculeert over Frans Timmermans in Het Debat van Nederland: 'Verliet de studio niet vrolijk' Bekijk deze video »
Politiek :

Donderdagavond om 20.30 uur kun je op SBS6 het Debat van Nederland volgen. Onder leiding van Wilfred Genee en politiek verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens gaan voor het eerst deze verkiezingen de lijsttrekkers van de vier grote partijen met elkaar op televisie in debat. De vragen en stellingen komen van de mensen thuis en hierboven zie je vast een voorproefje van de onderwerpen.

Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's