Wilfred Genee over Het Debat van Nederland: 'Het volk zorgt voor de stellingen'

Wilfred Genee over Het Debat van Nederland: 'Het volk zorgt voor de stellingen'

Woensdag 15 november 2023 om 21:59

Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien?

Het debat van Nederland wordt geen traditioneel tv-debat. Dit keer staan Nederlanders centraal die een persoonlijke ervaring hebben met de vier belangrijkste thema's van de aankomende verkiezingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wilfred Genee</em> over <em>Het Debat van Nederland</em>: 'Het volk zorgt voor de stellingen' Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien? Het debat van Nederland wordt geen traditioneel tv-debat. Dit keer staan Nederlanders centraal die een persoonlijke ervaring hebben met de vier belangrijkste thema's van de aankomende verkiezingen. Tekst gaat verder onder de video. Het debat van NederlandDe thema's zijn voortgekomen uit het representatieve onderzoek onder leden van het Hart van Nederland-panel: gezondheidszorg, wonen, migratie en rondkomen (bestaanszekerheid). Zij delen hun persoonlijke verhaal met de lijsttrekkers, waarna er in de studio een debat ontstaat tussen de lijsttrekkers en de Nederlanders. Bekijk de aankondiging voor het debat op SBS6 hierboven. Het debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het debat van Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Hoogtepunten WNL Op Zondag debat met runners-up: partijen botsen over migratie en woningmarkt Bekijk deze video » Op1 gemist? Pieter Omtzigt geeft duidelijkheid en wil geen premier worden Bekijk deze video » Video: Frans Timmermans onder vuur na uitspraak over stilstand klimaatbeleid Bekijk deze video » Debat RTL: Geert Wilders wil dat Nederlanders voorrang krijgen op woningmarkt boven asielzoekers Bekijk deze video »
TV :

Het debat van Nederland
De thema's zijn voortgekomen uit het representatieve onderzoek onder leden van het Hart van Nederland-panel: gezondheidszorg, wonen, migratie en rondkomen (bestaanszekerheid). Zij delen hun persoonlijke verhaal met de lijsttrekkers, waarna er in de studio een debat ontstaat tussen de lijsttrekkers en de Nederlanders.

Bekijk de aankondiging voor het debat op SBS6 hierboven.

Het debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's