Video: Pieter Omtzigt wijst PVV-coalitie af vanwege grondwettelijke bezwaren

Video: Pieter Omtzigt wijst PVV-coalitie af vanwege grondwettelijke bezwaren

Donderdag 16 november 2023 om 18:01

Pieter Omtzigt heeft in een interview met RTL Nieuws bevestigd dat hij nog steeds niet bereid is om samen te regeren met de PVV. Deze uitspraak komt nadat Geert Wilders heeft aangegeven verregaande concessies te willen doen om tot een regering te komen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Pieter Omtzigt</em> wijst <em>PVV-coalitie</em> af vanwege <em>grondwettelijke bezwaren</em> Pieter Omtzigt heeft in een interview met RTL Nieuws bevestigd dat hij nog steeds niet bereid is om samen te regeren met de PVV. Deze uitspraak komt nadat Geert Wilders heeft aangegeven verregaande concessies te willen doen om tot een regering te komen. Tekst gaat verder onder de video. Grondwettelijke bezwarenDe leider van NSC, Pieter Omtzigt, benadrukt dat verschillende punten in het verkiezingsprogramma van de PVV direct in strijd zijn met grondwettelijke rechten, zoals het recht op godsdienstvrijheid. Voor Omtzigt is dit onacceptabel. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Pieter Omzigt maakt gehakt van D66-kandidate in Op1: 'Daar ben je zelf lid van' Bekijk deze video » Even tot Hier: Wie van partij Nieuw Sociaal Contract wordt premier? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Pieter Omtzigt wijst PVV-coalitie af vanwege grondwettelijke bezwaren

Grondwettelijke bezwaren
De leider van NSC, Pieter Omtzigt, benadrukt dat verschillende punten in het verkiezingsprogramma van de PVV direct in strijd zijn met grondwettelijke rechten, zoals het recht op godsdienstvrijheid. Voor Omtzigt is dit onacceptabel.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's