Pieter Omtzigt tegen Shownieuws: ‘Voor juice moet je niet bij mij zijn’

Pieter Omtzigt tegen Shownieuws: ‘Voor juice moet je niet bij mij zijn’

Pieter Omtzigt tegen <em>Shownieuws</em>: ‘Voor juice moet je niet bij mij zijn’ Shownieuws was op bezoek bij de Telegraaf, aangezien een aantal lijsttrekkers in de krant een eigen pagina mag vullen. De verslaggever maakt van de gelegenheid gebruik om onderzoek te doen naar entertainmentnieuws, bij welke politicus moet je zijn voor de juice? Pieter Omtzigt (NSC) is naar eigen zeggen niet de nieuwe Yvonne Coldeweijer. “Als je naar de kandidaat met de meeste juice op zoek bent, dan moet je mij even voorbij laten gaan.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Even tot Hier: Wie van partij Nieuw Sociaal Contract wordt premier? Bekijk deze video » Geert Wilders heeft over afwezige Frans Timmermans goed nieuws (RTL De Verkiezingen: In Gesprek Met De Kiezer) Bekijk deze video » Debat RTL: 'oude vrouw' Caroline van der Plas rekent huizenprijs om in guldens Bekijk deze video »
TV :
Maandag 13 november 2023 om 09:59

Shownieuws was op bezoek bij de Telegraaf, aangezien een aantal lijsttrekkers in de krant een eigen pagina mag vullen. De verslaggever maakt van de gelegenheid gebruik om onderzoek te doen naar entertainmentnieuws, bij welke politicus moet je zijn voor de juice? Pieter Omtzigt (NSC) is naar eigen zeggen niet de nieuwe Yvonne Coldeweijer. “Als je naar de kandidaat met de meeste juice op zoek bent, dan moet je mij even voorbij laten gaan.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's