Pieter Omzigt maakt gehakt van D66-kandidate in Op1: 'Daar ben je zelf lid van'

Pieter Omzigt maakt gehakt van D66-kandidate in Op1: 'Daar ben je zelf lid van'

<em>Pieter Omzigt</em> maakt gehakt van <em>D66-kandidate</em> in <em>Op1</em>: 'Daar ben je zelf lid van' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 werd donderdagavond de volledige trukendoos opengetrokken om Pieter Omtzigt in een kwaad daglicht te zetten. Carline van Breugel, D66-kandidaat, beschuldigt Omtzigt van samenwerking met de SGP, maar wordt vervolgens met haar neus op de feiten gedrukt. Tekst gaat verder onder de video. Geweldig hoe deze enorme D66-aanzoeker even op haar plek wordt gezet. En onbegrijpelijk dat Op1 juist háár weer de ruimte geeft. pic.twitter.com/PZO3iGSTpO— Patrick (@petjuh88) November 10, 2023 GedoogpartnerCarline van Breugel maakt zich zorgen over het abortusstandpunt van de SGP. Nu Omtzigt mogelijk samenwerkt met de SGP, wil ze graag antwoord van Omtzigt. Maar Omtzigt lijkt zich er minder druk om te maken. Hij wijst erop dat de SGP eerder gedoogpartner was in de Eerste Kamer, destijds waren D66 en ChristenUnie ook gedoogpartners. "Toen was het ook voor D66, waar je zelf lid van bent, geen enkele moeite om te zeggen: 'We zijn het daar niet over eens, maar we werken wel samen," concludeert Omtzigt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. In de bovenste video speculeren Timmermans en Omtzigt over een samenwerking. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vrijdag 10 november 2023 om 11:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 werd donderdagavond de volledige trukendoos opengetrokken om Pieter Omtzigt in een kwaad daglicht te zetten. Carline van Breugel, D66-kandidaat, beschuldigt Omtzigt van samenwerking met de SGP, maar wordt vervolgens met haar neus op de feiten gedrukt.

Tekst gaat verder onder de video.

Gedoogpartner
Carline van Breugel maakt zich zorgen over het abortusstandpunt van de SGP. Nu Omtzigt mogelijk samenwerkt met de SGP, wil ze graag antwoord van Omtzigt. Maar Omtzigt lijkt zich er minder druk om te maken. Hij wijst erop dat de SGP eerder gedoogpartner was in de Eerste Kamer, destijds waren D66 en ChristenUnie ook gedoogpartners. "Toen was het ook voor D66, waar je zelf lid van bent, geen enkele moeite om te zeggen: 'We zijn het daar niet over eens, maar we werken wel samen," concludeert Omtzigt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. In de bovenste video speculeren Timmermans en Omtzigt over een samenwerking. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's