Lang Leve de Liefde: Laura schrikt van opmerkelijke actie Rolando

Lang Leve de Liefde: Laura schrikt van opmerkelijke actie Rolando

Vrijdag 17 november 2023 om 11:34

De duidelijk nogal ijdele Rolando vraagt zijn date of ze hem zonder baard wil zien en trekt daarbij ook meteen maar zijn shirt uit, zodat hij zich goed kan gaan scheren. Laura wordt daar een beetje ongemakkelijk van en als ze vervolgens ziet dat hij ook nog eens zijn hoofd gaat scheren volgt een bedenkelijke blik.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: <em>Laura</em> schrikt van opmerkelijke actie Rolando De duidelijk nogal ijdele Rolando vraagt zijn date of ze hem zonder baard wil zien en trekt daarbij ook meteen maar zijn shirt uit, zodat hij zich goed kan gaan scheren. Laura wordt daar een beetje ongemakkelijk van en als ze vervolgens ziet dat hij ook nog eens zijn hoofd gaat scheren volgt een bedenkelijke blik. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Willem heeft een hekel aan de make-up van Ria Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: 'Martine van Os moet Gouden Kalf krijgen voor deze scène' Bekijk deze video » The Masked Singer: zit deze bekende zangeres in Het Nijlpaard? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's