Lang Leve de Liefde: Willem heeft een hekel aan de make-up van Ria

Lang Leve de Liefde: Willem heeft een hekel aan de make-up van Ria

Dinsdag 14 november 2023 om 20:28

In Lang Leve de Liefde valt Willem gelijk met de deur in huis. Hij is marktkoopman en is daar erg trots op. Willem vindt zijn date Ria ook een leuke vrouw. De date verloopt soepel totdat William begint over de make-up van Ria. Hij is namelijk geen fan van make-up en durft daar (wat hard) vooruit te komen. Hoe reageert Ria hier op?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Lang Leve de Liefde: Willem heeft een hekel aan <em>de make-up van Ria</em> In Lang Leve de Liefde valt Willem gelijk met de deur in huis. Hij is marktkoopman en is daar erg trots op. Willem vindt zijn date Ria ook een leuke vrouw. De date verloopt soepel totdat William begint over de make-up van Ria. Hij is namelijk geen fan van make-up en durft daar (wat hard) vooruit te komen. Hoe reageert Ria hier op? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: John werkt yoghurt onsmakelijk naar binnen en begint over diarree Bekijk deze video » Gooitzen 'flirt' met Lisanne in Lang Leve De Liefde: 'Heb graag de leiding in bed' (video) Bekijk deze video » Milan stellig over Fabiënne's gewoontes in Lang Leve De Liefde: "Dan ben je ook niet wijs hoor!" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's