Schokkende beelden: school in Zwaag geëvacueerd na explosie tablet in klaslokaal

Schokkende beelden: school in Zwaag geëvacueerd na explosie tablet in klaslokaal

Vrijdag 17 november 2023 om 12:17

In een klaslokaal in Zwaag (Noord-Holland) ontplofte vrijdagochtend de batterij van een tablet, wat resulteerde in de ontruiming van De Kreek, een multifunctioneel gebouw met onder andere twee scholen. Het is nog niet bekend of er mensen gewond zijn geraakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende beelden: school in <em>Zwaag</em> geëvacueerd na <em>explosie tablet</em> in klaslokaal In een klaslokaal in Zwaag (Noord-Holland) ontplofte vrijdagochtend de batterij van een tablet, wat resulteerde in de ontruiming van De Kreek, een multifunctioneel gebouw met onder andere twee scholen. Het is nog niet bekend of er mensen gewond zijn geraakt. Tekst gaat verder onder de video. Incident in ZwaagOm 10.00 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van het incident in Zwaag. De brandweer betrad het pand met luchtmaskers om metingen uit te voeren. De betrokken tablet is naar buiten gebracht en wordt onderzocht door de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ernstig verkeersongeval op N59 bij Zierikzee: vijf personen bekneld uit voertuig gehaald Bekijk deze video » Schokkende vondst in Alblasserdam: twee kittens overleden door vlooieninvasie in vervuilde woning Bekijk deze video »
Nieuws :

Incident in Zwaag
Om 10.00 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van het incident in Zwaag. De brandweer betrad het pand met luchtmaskers om metingen uit te voeren. De betrokken tablet is naar buiten gebracht en wordt onderzocht door de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's