The Masked Singer: grappige Kogelvis maakt indruk met Italiaans optreden (video)

The Masked Singer: grappige Kogelvis maakt indruk met Italiaans optreden (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 20:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De vrolijke Kogelvis zette vrijdag in The Masked Singer een steengoed optreden neer. Met Bella Ciao maakte hij indruk. Maar wie zit er toch achter het masker?

<em>The Masked Singer</em>: grappige Kogelvis maakt indruk met Italiaans optreden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De vrolijke Kogelvis zette vrijdag in The Masked Singer een steengoed optreden neer. Met Bella Ciao maakte hij indruk. Maar wie zit er toch achter het masker? Ontmaskering: niemand raadt identiteit de Kogelvis in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » ActVolgens panellid Carlo Boszhard zet de BN’er in het pak van de Kogelvis een act neer. ‘Hij doet nu even zo, om ons op het verkeerde been te zetten.’ Hij denkt aan Martijn Krabbé. Verder denkt Carlo dat we hier absoluut te maken hebben met een finale-kandidaat. The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: grappige Kogelvis maakt indruk met Italiaans optreden (video)

Act
Volgens panellid Carlo Boszhard zet de BN’er in het pak van de Kogelvis een act neer. ‘Hij doet nu even zo, om ons op het verkeerde been te zetten.’ Hij denkt aan Martijn Krabbé. Verder denkt Carlo dat we hier absoluut te maken hebben met een finale-kandidaat.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's