Ontmaskering: niemand raadt identiteit de Kogelvis in The Masked Singer (video)

Ontmaskering: niemand raadt identiteit de Kogelvis in The Masked Singer (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 23:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Hoewel de Kogelvis een spectaculair Italiaans optreden heeft afgeleverd in The Masked Singer, moet hij toch het strijdtoneel verlaten. En wat blijkt? Geen enkel panellid heeft geraden dat er achter het masker van de Kogelvis een goedlachse presentator zit.

Ontmaskering: niemand raadt identiteit de Kogelvis in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Hoewel de Kogelvis een spectaculair Italiaans optreden heeft afgeleverd in The Masked Singer, moet hij toch het strijdtoneel verlaten. En wat blijkt? Geen enkel panellid heeft geraden dat er achter het masker van de Kogelvis een goedlachse presentator zit. OnthullingIn het pak van de Kogelvis zit namelijk niemand minder dan Albert Verlinde! De juryleden van The Masked Singer noemden de namen van Cornald Maas, Henk Poort, Marco Bakker en zelfs Soy Kroon, maar Verlinde werd niet genoemd. Bekijk de spectaculaire onthulling hierboven. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ontmaskering: niemand raadt identiteit de Kogelvis in The Masked Singer (video)

Onthulling
In het pak van de Kogelvis zit namelijk niemand minder dan Albert Verlinde! De juryleden van The Masked Singer noemden de namen van Cornald Maas, Henk Poort, Marco Bakker en zelfs Soy Kroon, maar Verlinde werd niet genoemd. Bekijk de spectaculaire onthulling hierboven.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's