Hart van Nederland: fietser overlijdt ter plekke na ernstig ongeval met auto in Apeldoorn (video)

Hart van Nederland: fietser overlijdt ter plekke na ernstig ongeval met auto in Apeldoorn (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 18:23

<em>Hart van Nederland</em>: fietser overlijdt ter plekke na ernstig ongeval met auto in Apeldoorn (video) Bij een zeer ernstig ongeval in Apeldoorn is vrijdagmiddag een fietser om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Het slachtoffer overleed ter plekke aan de verwondingen, meldt Hart van Nederland. Verschillende hulpdiensten snelden zich naar het ongeluk toe. Een correspondent ter plaatse meldt dat meerdere ambulances, een brandweerwagen en een traumahelikopter aanwezig waren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Shownieuws: 'Cilly Dartell kreeg in Canada te horen dat de longkanker was uitgezaaid' Bekijk deze video » Schokkende beelden: school in Zwaag geëvacueerd na explosie tablet in klaslokaal Bekijk deze video » Video: handgranaat en kogelinslag ontdekt bij coffeeshop in Eindhoven Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een zeer ernstig ongeval in Apeldoorn is vrijdagmiddag een fietser om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Het slachtoffer overleed ter plekke aan de verwondingen, meldt Hart van Nederland. Verschillende hulpdiensten snelden zich naar het ongeluk toe. Een correspondent ter plaatse meldt dat meerdere ambulances, een brandweerwagen en een traumahelikopter aanwezig waren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's