Zien: Will Smith geconfronteerd met homogeruchten voormalig Fresh Prince of Bel-Air-collega

Zien: Will Smith geconfronteerd met homogeruchten voormalig Fresh Prince of Bel-Air-collega

Zondag 19 november 2023 om 14:02

Will Smith verraste iedereen vorige maand door te zeggen dat hij en zijn vrouw Jada Pinkett sinds 2016 apart leven. Nu gaan er geruchten dat hij mogelijk iets had met een mannelijke collega.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Will Smith</em> geconfronteerd met <em>homogeruchten</em> voormalig <em>Fresh Prince of Bel-Air-collega</em> Will Smith verraste iedereen vorige maand door te zeggen dat hij en zijn vrouw Jada Pinkett sinds 2016 apart leven. Nu gaan er geruchten dat hij mogelijk iets had met een mannelijke collega. Tekst gaat verder onder de video. Duane MartinJada Pinkett Smith en haar echtgenoot Will Smith hebben besloten juridische stappen te ondernemen tegen een man die beweert dat de acteur intieme relaties heeft gehad met zijn voormalige collega Duane Martin. De twee waren samen te zien in de jaren negentig in The Fresh Prince of Bel-Air. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Will Smith biedt excuses aan voor het slaan van Chris Rock bij Oscars Bekijk deze video » Video: Will Smith bang voor dwarsbomen succes nieuwe film door slecht imago Bekijk deze video »
TV :

Duane Martin
Jada Pinkett Smith en haar echtgenoot Will Smith hebben besloten juridische stappen te ondernemen tegen een man die beweert dat de acteur intieme relaties heeft gehad met zijn voormalige collega Duane Martin. De twee waren samen te zien in de jaren negentig in The Fresh Prince of Bel-Air.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's