Dodelijke steekpartij schokt TivoliVredenburg: alle concerten geannuleerd (video)

Dodelijke steekpartij schokt TivoliVredenburg: alle concerten geannuleerd (video)

Zondag 19 november 2023 om 13:15

In de vroege ochtend van afgelopen zondag is een man omgekomen als gevolg van een steekpartij in poppodium TivoliVredenburg in Utrecht. Op dat moment waren er geen evenementen gaande in het gebouw, zo meldt de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Dodelijke <em>steekpartij</em> schokt <em>TivoliVredenburg</em>: alle concerten geannuleerd <em>(video)</em> In de vroege ochtend van afgelopen zondag is een man omgekomen als gevolg van een steekpartij in poppodium TivoliVredenburg in Utrecht. Op dat moment waren er geen evenementen gaande in het gebouw, zo meldt de politie. Tekst gaat verder onder de video. Concerten geannuleerdVolgens een woordvoerder van de politie waren er twee personen betrokken bij de steekpartij. Vandaag zijn alle geplande concerten in het poppodium geannuleerd. De politie heeft een verdachte gearresteerd op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: ongeluk met zeven auto's bij Alkmaar, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video » ZIEN: Zwartgeschminkte pieten in Rijswijk afgelast, organisator Marc Weterings is woedend Bekijk deze video »
Nieuws :

Concerten geannuleerd
Volgens een woordvoerder van de politie waren er twee personen betrokken bij de steekpartij. Vandaag zijn alle geplande concerten in het poppodium geannuleerd. De politie heeft een verdachte gearresteerd op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het steekincident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's