Hart van Nederland: ongeluk met zeven auto's bij Alkmaar, meerdere gewonden (video)

Hart van Nederland: ongeluk met zeven auto's bij Alkmaar, meerdere gewonden (video)

Zaterdag 18 november 2023 om 21:20

<em>Hart van Nederland</em>: ongeluk met zeven auto's bij Alkmaar, meerdere gewonden (video) Op de N242 ter hoogte van Alkmaar is rond 17.00 uur een ongeluk gebeurd waarbij zeven auto's betrokken waren. Zes slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen raakten zwaargewond, zo meldt Hart van Nederland op basis van berichtgeving van de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: koe op de Amsterdamse grachten trekt veel bekijks (video) Bekijk deze video » Gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten De Lier vallen politie aan met vuurwerk (video) Bekijk deze video » Maurice de Hond: 'PVV stijgt in peiling, Omtzigt gelijk met PvdA-Groenlinks' (video) Bekijk deze video »
TV :

Op de N242 ter hoogte van Alkmaar is rond 17.00 uur een ongeluk gebeurd waarbij zeven auto's betrokken waren. Zes slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen raakten zwaargewond, zo meldt Hart van Nederland op basis van berichtgeving van de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's