Campingtijd

Campingtijd

Campingtijd Vanaf zondag kun je in de middag bij RTL 4 weer kijken naar Campingtijd. Dus als je nog wat inspiratie kunt gebruiken voor de zomervakantie, moet je zeker kijken. Nieuwe presentatriceDit seizoen bezoekt Koert-Jan de Bruijn weer de mooiste campings, niet alleen in Nederland maar ook over de grens. Deze keer presenteert hij het programma niet met Laurien Verstraten, zij geeft het stokje door aan Saskia Weerstand. Tips en trendsKoert-Jan en Saskia trekken erop uit in de omgeving, ze checken de faciliteiten en behandelen de laatste tips en trends op kampeergebied. Ze bezoeken de mooiste campings in Nederland, Italië, Spanje, Duitsland, België, Kroatië en Slovenië. En ze spreken natuurlijk de campinggasten, hoe bevalt hun vakantie?
Uitzending :
Campingtijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 19 november 2023 om 13:58

Vanaf zondag kun je in de middag bij RTL 4 weer kijken naar Campingtijd. Dus als je nog wat inspiratie kunt gebruiken voor de zomervakantie, moet je zeker kijken.

Nieuwe presentatrice
Dit seizoen bezoekt Koert-Jan de Bruijn weer de mooiste campings, niet alleen in Nederland maar ook over de grens. Deze keer presenteert hij het programma niet met Laurien Verstraten, zij geeft het stokje door aan Saskia Weerstand.

Tips en trends
Koert-Jan en Saskia trekken erop uit in de omgeving, ze checken de faciliteiten en behandelen de laatste tips en trends op kampeergebied. Ze bezoeken de mooiste campings in Nederland, Italië, Spanje, Duitsland, België, Kroatië en Slovenië. En ze spreken natuurlijk de campinggasten, hoe bevalt hun vakantie?

Actuele video's

Meer actuele video's