Claire praat Montana Meiland na in kabelbaan: "O meid, wat is het hoog" (video)

Claire praat Montana Meiland na in kabelbaan: "O meid, wat is het hoog" (video)

<em>Claire</em> praat Montana Meiland na in <em>kabelbaan</em>: &quot;O meid, wat is het hoog&quot; (video) Hilarische beelden in Chateau Meiland. De familie is op vakantie in Maastricht en gaan in de kabelbaan. Claire zit bij tante Montana in het karretje en praat haar grappend na. Bekijk de leuke beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Meilandjes lachen om pantoffels van Nadège: 'Teken dat ze zich thuis voelt' Bekijk deze video » Ophef om hond Hummer van Maxime Meiland: "Krijgt bijna geen adem" (video) Bekijk deze video »
Maandag 20 november 2023 om 15:47

Hilarische beelden in Chateau Meiland. De familie is op vakantie in Maastricht en gaan in de kabelbaan. Claire zit bij tante Montana in het karretje en praat haar grappend na. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's