Meilandjes lachen om pantoffels van Nadège: 'Teken dat ze zich thuis voelt'

Meilandjes lachen om pantoffels van Nadège: 'Teken dat ze zich thuis voelt'

Meilandjes lachen om pantoffels van <em>Nadège</em>: 'Teken dat ze zich thuis voelt' Groot feest in Chateau Meiland, want in de uitzending van maandag is te zien dat Nadège op bezoek komt. De Franse huishoudster komt langs bij het pension van Martien, Erica en Maxime maar ze moeten erg lachen als ze de eetzaal binnenkomt. Nadège heeft namelijk haar pantoffels aan, een bijzonder exemplaar muizensloffen. “Dat is een teken dat ze zich thuis voelt”, aldus Martien. Bekijk de beelden van Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Nadège logeert bij de Meilandjes Bekijk deze video » Nadège bezoekt De Meilandjes: "Wat een toneel", "Ja, ja vriendin? Huichelaars" (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 13 november 2023 om 16:14

Groot feest in Chateau Meiland, want in de uitzending van maandag is te zien dat Nadège op bezoek komt. De Franse huishoudster komt langs bij het pension van Martien, Erica en Maxime maar ze moeten erg lachen als ze de eetzaal binnenkomt. Nadège heeft namelijk haar pantoffels aan, een bijzonder exemplaar muizensloffen. “Dat is een teken dat ze zich thuis voelt”, aldus Martien.

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's