Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Meiland: Nadege neemt afscheid

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Chateau Meiland is maandag terug met een nieuwe aflevering, deze laatste van dit seizoen staat in het teken van afscheid. Maar dat niet alleen, de Meilandjes genieten ook van hun vrije tijd en Martien gilt het uit… Alle fragmenten uit deze uitzending Martien Meiland in Maastricht overvallen door fans: "Ze willen gezelllig op de foto, dat snap ik!" Bekijk deze video » Maxime Meiland met Claire in de achtbaan: "Sorry voor mijn irritante gil" (video) Bekijk deze video » Claire praat Montana Meiland na in kabelbaan: "O meid, wat is het hoog" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Martien Meiland is klaar met de fans in Maastricht Bekijk deze video » Zien: Erica Meiland rijdt Vivé aan, Maxime Meiland reageert pissig Bekijk deze video » Jean ClaudeEen groter cliché is er niet, maar er is een tijd van komen en van gaan, Nadege gaat weer terug naar Frankrijk en wordt in alle vroegte naar het station van Rotterdam gebracht. Volgend jaar zal de familie haar weer in Limoges bezoeken. Martien heeft in alle vroegte de première van de Sinterklaasfilm waar hij als zijn alter ego Jean Claude acte de présence geeft. VakantieDe familie heeft gebuffeld het afgelopen jaar, een pension verbouwd, ingericht en een opening en daarna alleen maar gasten. Eindelijk hebben ze een hele week vrij. En met de herfstvakantie in zicht en de kleine meisjes die ook vrij zijn, besluit de familie een bezoek te brengen aan wat misschien wel hun lievelingsstad is van Nederland, Maastricht! En een bezoek aan het pretpark mag niet ontbreken, de meisjes hebben lol in de kabelbaan en op de glijbaan en ook opa gilt het uit.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Chateau Meiland is maandag terug met een nieuwe aflevering, deze laatste van dit seizoen staat in het teken van afscheid. Maar dat niet alleen, de Meilandjes genieten ook van hun vrije tijd en Martien gilt het uit…

Jean Claude
Een groter cliché is er niet, maar er is een tijd van komen en van gaan, Nadege gaat weer terug naar Frankrijk en wordt in alle vroegte naar het station van Rotterdam gebracht. Volgend jaar zal de familie haar weer in Limoges bezoeken. Martien heeft in alle vroegte de première van de Sinterklaasfilm waar hij als zijn alter ego Jean Claude acte de présence geeft.

Vakantie
De familie heeft gebuffeld het afgelopen jaar, een pension verbouwd, ingericht en een opening en daarna alleen maar gasten. Eindelijk hebben ze een hele week vrij. En met de herfstvakantie in zicht en de kleine meisjes die ook vrij zijn, besluit de familie een bezoek te brengen aan wat misschien wel hun lievelingsstad is van Nederland, Maastricht! En een bezoek aan het pretpark mag niet ontbreken, de meisjes hebben lol in de kabelbaan en op de glijbaan en ook opa gilt het uit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV