Schietpartij Nieuwmarkt Amsterdam: een gewonde

Schietpartij Nieuwmarkt Amsterdam: een gewonde

UPDATE 10:45 uur: 'De persoon die zondagavond gewond raakte door een schietpartij op de Nieuwmarkt in het Amsterdamse centrum, is aan zijn verwondingen overleden', zo meldt De Telegraaf.

De Nieuwmarkt in Amsterdam is zondagavond opgeschrikt door een schietpartij, waarbij een persoon ernstig gewond zou zijn geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 'Twee verdachten zijn in een auto gevlucht in de richting van de Damstraat', liet een woordvoerder van de politie aan de lokale zender AT5 weten.

Beelden vanaf de Nieuwmarkt zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland

Schietpartij <em>Nieuwmarkt</em> Amsterdam: een gewonde UPDATE 10:45 uur: 'De persoon die zondagavond gewond raakte door een schietpartij op de Nieuwmarkt in het Amsterdamse centrum, is aan zijn verwondingen overleden', zo meldt De Telegraaf. De Nieuwmarkt in Amsterdam is zondagavond opgeschrikt door een schietpartij, waarbij een persoon ernstig gewond zou zijn geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 'Twee verdachten zijn in een auto gevlucht in de richting van de Damstraat', liet een woordvoerder van de politie aan de lokale zender AT5 weten. Beelden vanaf de Nieuwmarkt zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV