Dode en gewonden bij woningbrand in Oosterhout, politie gaat uit van misdrijf (Hart van Nederland)

Dode en gewonden bij woningbrand in Oosterhout, politie gaat uit van misdrijf (Hart van Nederland)

Dode en gewonden bij woningbrand in <em>Oosterhout</em>, politie gaat uit van misdrijf (<em>Hart van Nederland</em>) In de nacht van maandag op dinsdag is bij een dubbele woningbrand in Oosterhout één persoon om het leven gekomen, drie andere personen raakten gewond meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De politie gaat uit van een misdrijf en is een onderzoek gestart naar de toedracht van de brand aan de Elsbeemd in de Noord-Brabantse stad. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Strandpaviljoen Bussloo gaat in vlammen op Bekijk deze video » Flinke brand Oosterhout: 'Persoon en parkiet komen om het leven' (video) Bekijk deze video » Politie treedt op tegen kinderpornokijkers met waarschuwingen en huiszoekingen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 21 november 2023 om 16:10

In de nacht van maandag op dinsdag is bij een dubbele woningbrand in Oosterhout één persoon om het leven gekomen, drie andere personen raakten gewond meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De politie gaat uit van een misdrijf en is een onderzoek gestart naar de toedracht van de brand aan de Elsbeemd in de Noord-Brabantse stad.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's