Inwoners Ter Apel door het dolle heen na verkiezingswinst PVV: 'AZC'ers breken bij ons in'

Inwoners Ter Apel door het dolle heen na verkiezingswinst PVV: 'AZC'ers breken bij ons in'

Donderdag 23 november 2023 om 17:38

Een asielstop, minimumstraffen in plaats van taakstraffen en een verbod op de Koran. Dit zijn slechts enkele standpunten waarmee de PVV aanzienlijke steun heeft vergaard. Met de indrukwekkende winst van 37 zetels lijken deze plannen plotseling dichterbij te komen, maar in hoeverre zijn deze voorgestelde maatregelen daadwerkelijk haalbaar?

Tekst gaat verder onder de video.

Inwoners <em>Ter Apel</em> door het dolle heen na <em>verkiezingswinst PVV</em>: 'AZC'ers breken bij ons in' Een asielstop, minimumstraffen in plaats van taakstraffen en een verbod op de Koran. Dit zijn slechts enkele standpunten waarmee de PVV aanzienlijke steun heeft vergaard. Met de indrukwekkende winst van 37 zetels lijken deze plannen plotseling dichterbij te komen, maar in hoeverre zijn deze voorgestelde maatregelen daadwerkelijk haalbaar? Tekst gaat verder onder de video. RechtsstatelijkheidMet betrekking tot de thema's veiligheid en asiel krijgt de PVV kritiek op rechtsstatelijkheid, zo blijkt uit een analyse van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). De orde heeft de verkiezingsplannen getoetst op de uitvoerbaarheid binnen de bestaande democratische regels. Naast asiel en veiligheid krijgt de PVV ook kritiek op justitie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag Bekijk deze video » Video: Europese Commissie houdt geen rekening met mogelijke nexit na winst PVV Bekijk deze video » Mark Rutte wil niet reageren op verkiezingswinst PVV: 'Ik zeg even helemaal niks' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Rechtsstatelijkheid
Met betrekking tot de thema's veiligheid en asiel krijgt de PVV kritiek op rechtsstatelijkheid, zo blijkt uit een analyse van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). De orde heeft de verkiezingsplannen getoetst op de uitvoerbaarheid binnen de bestaande democratische regels. Naast asiel en veiligheid krijgt de PVV ook kritiek op justitie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's