Helse pijn voor Catherine Keyl: 'Kan niet meer autorijden, in rolstoel naar ziekenhuis' (Shownieuws)

Helse pijn voor Catherine Keyl: 'Kan niet meer autorijden, in rolstoel naar ziekenhuis' (Shownieuws)

Vrijdag 24 november 2023 om 10:11

Hoe is het nu toch met Catherine Keyl, die al weken gebukt gaat onder enorme pijn aan haar heup? Guido den Aantrekker weet meer: 'Ze dacht aan een slijmbeursontsteking en heeft daar een ontstekingsremer voor gekregen. Dat heeft helemaal niets geholpen dus heeft ze een second opinion gevraagd, is door de scan gegaan en daar is niets uitgekomen.'

'In rolstoel naar ziekenhuis'
Behoorlijk frustrerend dus allemaal voor de talkshowlegende. Het belemmert haar dan ook enorm in haar dagelijkse leven: 'Ze heeft zo'n pijn dat ze met een rolstoel naar het ziekenhuis moet en ze kan ook niet meer autorijden', aldus de hoofdredacteur van Story. Wat zijn de volgende stappen nu?

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Helse pijn voor Catherine Keyl: 'Kan niet meer autorijden, in rolstoel naar ziekenhuis' (<em>Shownieuws</em>) Hoe is het nu toch met Catherine Keyl, die al weken gebukt gaat onder enorme pijn aan haar heup? Guido den Aantrekker weet meer: 'Ze dacht aan een slijmbeursontsteking en heeft daar een ontstekingsremer voor gekregen. Dat heeft helemaal niets geholpen dus heeft ze een second opinion gevraagd, is door de scan gegaan en daar is niets uitgekomen.' 'In rolstoel naar ziekenhuis'Behoorlijk frustrerend dus allemaal voor de talkshowlegende. Het belemmert haar dan ook enorm in haar dagelijkse leven: 'Ze heeft zo'n pijn dat ze met een rolstoel naar het ziekenhuis moet en ze kan ook niet meer autorijden', aldus de hoofdredacteur van Story. Wat zijn de volgende stappen nu? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Johan Derksen: 'Miss Ameland en ik wilden een wippie maken op het parkeerterrein' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Frans Bauer deelt bijzondere herinnering: 'Dierbaar' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's