Hart van Nederland: heftige dronebeelden van grote brand in Egmond (video)

Hart van Nederland: heftige dronebeelden van grote brand in Egmond (video)

Donderdag 23 november 2023 om 19:07

Hart van Nederland toonde heftige dronebeelden van de grote brand die vorige week uitbrak op een bungalowpark in Egmond. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: heftige dronebeelden van grote brand in Egmond (video) Hart van Nederland toonde heftige dronebeelden van de grote brand die vorige week uitbrak op een bungalowpark in Egmond. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. DroneVorige week vond er een grote brand plaats in Egmond op een bungalowpark. Het duurde een paar uur om de brand te blussen en de brandweer kon niet voorkomen dat de brand oversloeg naar andere huisjes. Hart van Nederland deelt nu de heftige dronebeelden, waarop te zien is hoe hevig de brand woedde. Er is niemand gewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Alkmaar schrikt op: overleden 18-jarige man aangetroffen na mogelijke schietpartij Bekijk deze video » ZIEN: Rico Verhoeven verhongert zichzelf voor 86 uur om 'strakker lichaam' te krijgen Bekijk deze video » Inwoners Ter Apel door het dolle heen na verkiezingswinst PVV: 'AZC'ers breken bij ons in' Bekijk deze video »
Nieuws :

Drone
Vorige week vond er een grote brand plaats in Egmond op een bungalowpark. Het duurde een paar uur om de brand te blussen en de brandweer kon niet voorkomen dat de brand oversloeg naar andere huisjes. Hart van Nederland deelt nu de heftige dronebeelden, waarop te zien is hoe hevig de brand woedde. Er is niemand gewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's