Wauw! Sprookjesachtig optreden de Uil blaast jury The Masked Singer omver (video)

Wauw! Sprookjesachtig optreden de Uil blaast jury The Masked Singer omver (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 21:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Het prachtige optreden van de Uil in The Masked Singer maakte net zoveel indruk als de verschijning van het schattige dier. Bekijk het spectaculaire optreden hieronder.

Wauw! Sprookjesachtig optreden de Uil blaast jury <em>The Masked Singer</em> omver (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het prachtige optreden van de Uil in The Masked Singer maakte net zoveel indruk als de verschijning van het schattige dier. Bekijk het spectaculaire optreden hieronder. OptredenMet haar prachtige grote ogen lijkt het net alsof de Uil uit een sprookje komt. Ondanks haar lieve uitstraling, weet ze een enorm krachtig optreden neer te zetten en krijgt ze een staande ovatie van de juryleden. En Loretta Schrijver, die mag nog even knuffelen met de Uil. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wauw! Sprookjesachtig optreden de Uil blaast jury The Masked Singer omver (video)

Optreden
Met haar prachtige grote ogen lijkt het net alsof de Uil uit een sprookje komt. Ondanks haar lieve uitstraling, weet ze een enorm krachtig optreden neer te zetten en krijgt ze een staande ovatie van de juryleden. En Loretta Schrijver, die mag nog even knuffelen met de Uil.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's