Wilders vastberaden: onderhandelingen met VVD, NSC en BBB 'op wat voor manier dan ook' op de agenda

Wilders vastberaden: onderhandelingen met VVD, NSC en BBB 'op wat voor manier dan ook' op de agenda

Woensdag 29 november 2023 om 20:08

PVV-leider Geert Wilders beschouwt de samenwerking van PVV met VVD, NSC en BBB als een 'logische rechtse combinatie'. Hij heeft de intentie om deze partijen 'op welke manier dan ook' bijeen te brengen voor gesprekken over een mogelijke regeringscoalitie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wilders</em> vastberaden: onderhandelingen met <em>VVD, NSC</em> en <em>BBB</em> 'op wat voor manier dan ook' op de agenda PVV-leider Geert Wilders beschouwt de samenwerking van PVV met VVD, NSC en BBB als een 'logische rechtse combinatie'. Hij heeft de intentie om deze partijen 'op welke manier dan ook' bijeen te brengen voor gesprekken over een mogelijke regeringscoalitie. Tekst gaat verder onder de video. MinderheidskabinetVoor PVV-leider Geert Wilders is een minderheidskabinet geen onbespreekbaar onderwerp. Hij verklaart: "Alles kan. Mijn voorkeur heeft een meerderheidskabinet." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook VVD-leider Dilan Yesilgöz ziet kansen: 'Open voor centrumrechts kabinet vanuit Tweede Kamer' Bekijk deze video » Frans Timmermans in de minderheid: GroenLinks-PvdA-kiezers maken verrassende keuze (video) Bekijk deze video » Omtzigt na overleg met verkenner Plasterk: 'Niet klaar om kabinetsonderhandeling te starten' Bekijk deze video »
Politiek :
Wilders vastberaden: onderhandelingen met VVD, NSC en BBB 'op wat voor manier dan ook' op de agenda

Minderheidskabinet
Voor PVV-leider Geert Wilders is een minderheidskabinet geen onbespreekbaar onderwerp. Hij verklaart: "Alles kan. Mijn voorkeur heeft een meerderheidskabinet."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's