ZIEN: website kliniek Roy Donders offline na niet-medische fillerplaatsing

ZIEN: website kliniek Roy Donders offline na niet-medische fillerplaatsing

Donderdag 30 november 2023 om 12:52

Woensdag is de website van de kliniek van Roy Donders offline gehaald. Vorige week kwam aan het licht dat de Tilburgse realityster in zijn kliniek fillers en andere injecties plaatst. Dit is wettelijk niet toegestaan omdat Donders geen arts is.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: website kliniek <em>Roy Donders</em> offline na <em>niet-medische fillerplaatsing</em> Woensdag is de website van de kliniek van Roy Donders offline gehaald. Vorige week kwam aan het licht dat de Tilburgse realityster in zijn kliniek fillers en andere injecties plaatst. Dit is wettelijk niet toegestaan omdat Donders geen arts is. Tekst gaat verder onder de video. Kliniek DondersHet betreft Kliniek Donders, een cosmetische kliniek gevestigd in het huis van Donders in Tilburg sinds 2021. In het begin werkte de kliniek samen met cosmetisch arts Pascal Gyselinck. Echter, hij heeft laten weten niet langer verbonden te zijn aan Kliniek Donders. Het blijkt dat Donders nu zelf de ingrepen uitvoert. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Roy Donders en Michelle onthullen schokkende plastische transformaties Bekijk deze video » Zien: vriendin Roy Donders met spoed geopereerd vanwege gescheurde bilimplantaten Bekijk deze video »
TV :

Kliniek Donders
Het betreft Kliniek Donders, een cosmetische kliniek gevestigd in het huis van Donders in Tilburg sinds 2021. In het begin werkte de kliniek samen met cosmetisch arts Pascal Gyselinck. Echter, hij heeft laten weten niet langer verbonden te zijn aan Kliniek Donders. Het blijkt dat Donders nu zelf de ingrepen uitvoert.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's