Prachtige dronebeelden: winterwonderland in het Friese Bolsward (video)

Prachtige dronebeelden: winterwonderland in het Friese Bolsward (video)

Vrijdag 1 december 2023 om 19:15

Prachtige dronebeelden: <em>winterwonderland</em> in het Friese Bolsward (video) Delen van Nederland lagen deze week bedekt onder een dun laagje sneeuw. In het Friese Bolsward levert dat prachtige plaatjes op vanuit de lucht. In datzelfde Friesland probeerden fanatiekelingen ook al even of het ijs dik genoeg is om op te schaatsen. Helaas bleek dat nog niet te kunnen. Gelukkig kunnen we wél van het mooie landschap genieten. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Vreselijke beelden: fietser overleden na ernstig ongeluk met auto in Enschede Bekijk deze video » Ko de Boswachtershow-producent en acteur Burny Bos op 79-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Heftige treinbotsing bij Boxtel: paard omgekomen, bestuurder gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Prachtige dronebeelden: winterwonderland in het Friese Bolsward (video)

Delen van Nederland lagen deze week bedekt onder een dun laagje sneeuw. In het Friese Bolsward levert dat prachtige plaatjes op vanuit de lucht. In datzelfde Friesland probeerden fanatiekelingen ook al even of het ijs dik genoeg is om op te schaatsen. Helaas bleek dat nog niet te kunnen. Gelukkig kunnen we wél van het mooie landschap genieten.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's