Het Sinterklaasjournaal scoort weer met originele verhaallijn: "Beter bekeken dan gewone journaal"

Het Sinterklaasjournaal scoort weer met originele verhaallijn: "Beter bekeken dan gewone journaal"

Bekijk alles van Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok terug via Gids.tv.

Het heerlijk avondje is weer gekomen. Het is pakjesavond! En daarmee zwaait ook Het Sinterklaasjournaal af. Dit seizoen werd wederom geweldig bekeken. Het programma trok dagelijks ongeveer 2 miljoen kijkers. Cijfers waar de meeste programma's tegenwoordig van dromen. Hoe doen ze het toch? En hoe trekken ze al die BN'ers om voor een paar seconde mee te doen? Reporter Rachel Rosier kijkt terug op de bijzondere tijd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Sinterklaasjournaal</em> scoort weer met originele verhaallijn: &quot;Beter bekeken dan gewone journaal&quot; Bekijk alles van Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok terug via Gids.tv. Het heerlijk avondje is weer gekomen. Het is pakjesavond! En daarmee zwaait ook Het Sinterklaasjournaal af. Dit seizoen werd wederom geweldig bekeken. Het programma trok dagelijks ongeveer 2 miljoen kijkers. Cijfers waar de meeste programma's tegenwoordig van dromen. Hoe doen ze het toch? En hoe trekken ze al die BN'ers om voor een paar seconde mee te doen? Reporter Rachel Rosier kijkt terug op de bijzondere tijd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe Bekijk deze video » Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal! Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: Staat het Pietenhuis bij de Heel Holland Bakt tent? Bekijk deze video » Nederland weer in de ban van Het Sinterklaasjournaal: 'Het wordt steeds beter' Bekijk deze video » Wauw! de kijkcijfers van Het Sinterklaasjournaal gaan door het dak (video) Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: 'Martine van Os moet Gouden Kalf krijgen voor deze scène' Bekijk deze video » Sinterklaas is in het land! Bekijk de leukste berichten op X over de intocht Bekijk deze video » Zien: droom van Roos Reedijk komt uit met rol in Het Sinterklaasjournaal (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Het Sinterklaasjournaal scoort weer met originele verhaallijn: "Beter bekeken dan gewone journaal"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV