Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe

Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe

Ouderwets genieten! <em>Het Sinterklaasjournaal</em> begint, dit weten we tot nu toe Het is weer de tijd van het jaar. Speculaas geur vult de woonkamer en kaarsjes verlichten de huizen. Bij dit gevoel hoort natuurlijk ook Het Sinterklaasjournaal. Maandagavond begint het vrolijke programma weer. Elk jaar gebeuren de ergste dingen onderweg. Wat staat er dit jaar te gebeuren voor de Sint en zijn pieten? Dit weten we tot nu toe. SpeculasiesDit jaar is er iets nieuws bij Het Sinterklaasjournaal. Het programma heeft een heuse voor en nabeschouwing. Net zoals bij het voetbal moet er goed nagepraat worden over de activiteiten van de pieten. Daarom bespreekt cabaretier Thomas van Luyn alle Sint updates met kinderen, volwassenen en deskundigen. Speculasies is op zaterdag 11 november om 17.45 uur en op 18, 25 november en 2 december om 18.10 uur te zien op NPO Zapp. Echt nieuws?Het Sinterklaasjournaal brengt ook 'volwassenen' nieuws in de wereld van Sinterklaas. Natuurlijk op een kinderlijke manier. Zo komen de verkiezingen aanbod, maar ook roddelen. IntochtDe intocht is dit jaar op 18 november in Gorinchem. Zoals elk jaar zijn de details rondom de intocht en het verhaallijn weer erg geheim. Wel belooft het weer een groot en gezellig feest te worden. Het Sinterklaasjournaal met Diewertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Diewertje Blok over start Sinterklaasjournaal: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis' Bekijk deze video » Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng? Bekijk deze video » Carly Wijs geschrokken van Het Sinterklaasjournaal: 'Ik vond het shocking' (video) Bekijk deze video » Rob Goosens kritisch op horror Sinterklaasjournaal: "Opsporing Verzocht in het klein" Bekijk deze video »
Trailer :
Ouderwets genieten! Het Sinterklaasjournaal begint, dit weten we tot nu toe
Maandag 13 november 2023 om 17:42

Het is weer de tijd van het jaar. Speculaas geur vult de woonkamer en kaarsjes verlichten de huizen. Bij dit gevoel hoort natuurlijk ook Het Sinterklaasjournaal. Maandagavond begint het vrolijke programma weer. Elk jaar gebeuren de ergste dingen onderweg. Wat staat er dit jaar te gebeuren voor de Sint en zijn pieten? Dit weten we tot nu toe.

Speculasies
Dit jaar is er iets nieuws bij Het Sinterklaasjournaal. Het programma heeft een heuse voor en nabeschouwing. Net zoals bij het voetbal moet er goed nagepraat worden over de activiteiten van de pieten. Daarom bespreekt cabaretier Thomas van Luyn alle Sint updates met kinderen, volwassenen en deskundigen.

Speculasies is op zaterdag 11 november om 17.45 uur en op 18, 25 november en 2 december om 18.10 uur te zien op NPO Zapp.

Echt nieuws?
Het Sinterklaasjournaal brengt ook 'volwassenen' nieuws in de wereld van Sinterklaas. Natuurlijk op een kinderlijke manier. Zo komen de verkiezingen aanbod, maar ook roddelen.

Intocht
De intocht is dit jaar op 18 november in Gorinchem. Zoals elk jaar zijn de details rondom de intocht en het verhaallijn weer erg geheim. Wel belooft het weer een groot en gezellig feest te worden.

Het Sinterklaasjournaal met Diewertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's