René Mioch: 'Door vriescabine belandde ik in ziekenhuis met geheugenverlies'

René Mioch: 'Door vriescabine belandde ik in ziekenhuis met geheugenverlies'

Woensdag 6 december 2023 om 09:48

René Mioch zat dinsdagavond 'gewoon' aan de Shownieuws-tafel maar dat had zomaar eens heel anders kunnen lopen, vertelt de filmdeskundige: 'Ik heb afgelopen zondag in een vriescabine van -114 graden gestaan en eigenlijk weet ik er niks meer van. De hele zondag is uit mijn geheugen weg.'

Mioch is nadat hij uit de cabine kwam met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe kon dit gebeuren? Is hij flauwgevallen? En hoe gaat het nu met hem? Je hoort het hieronder, in het fragment van Shownieuws:

René Mioch: 'Door <em>vriescabine</em> belandde ik in ziekenhuis met geheugenverlies' René Mioch zat dinsdagavond 'gewoon' aan de Shownieuws-tafel maar dat had zomaar eens heel anders kunnen lopen, vertelt de filmdeskundige: 'Ik heb afgelopen zondag in een vriescabine van -114 graden gestaan en eigenlijk weet ik er niks meer van. De hele zondag is uit mijn geheugen weg.' Mioch is nadat hij uit de cabine kwam met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe kon dit gebeuren? Is hij flauwgevallen? En hoe gaat het nu met hem? Je hoort het hieronder, in het fragment van Shownieuws: Bekijk ook Zingende Noa Vahle en Hélène Hendriks in SBS6-kerstpromo Bekijk deze video » Gaat Rachel Hazes zelf biertjes tappen in kroeg Torremolinos? (Shownieuws) Bekijk deze video » PLUS kerstreclame 2023: maken de ruziënde broers het goed? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's