Huwelijkscrisis voor Wendy van Dijk en Erland Galjaard: eenzame kerst in het vooruitzicht?

Huwelijkscrisis voor Wendy van Dijk en Erland Galjaard: eenzame kerst in het vooruitzicht?

Vrijdag 8 december 2023 om 13:46

Wendy van Dijk deelde donderdag in een interview met Shownieuws haar feestdagenplannen, waarbij opviel dat ze met geen woord sprak over haar man Erland Galjaard, zo merkte Guido den Aantrekker op.

Tekst gaat verder onder de video.

Huwelijkscrisis voor <em>Wendy van Dijk</em> en <em>Erland Galjaard</em>: eenzame kerst in het vooruitzicht? Wendy van Dijk deelde donderdag in een interview met Shownieuws haar feestdagenplannen, waarbij opviel dat ze met geen woord sprak over haar man Erland Galjaard, zo merkte Guido den Aantrekker op. Tekst gaat verder onder de video. RelatieproblemenVolgens Guido gaan er al enige tijd geruchten dat Wendy en Erland opnieuw relatieproblemen zouden hebben. Deze geruchten worden extra gevoed door het nieuws dat Story onlangs bracht over Erland, die een appartement in Rotterdam heeft gekocht. "Kijk, er gaan al geruime tijd geruchten dat het wat rommelt in haar privéleven. Er zou zelfs sprake zijn van een huwelijkscrisis met Erland Galjaard", aldus Guido. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: Wendy van Dijk in tranen door ontroerende video zoon Sem Bekijk deze video » Wendy van Dijk: 'Af en toe nog dengue-trekje, haaruitval en moe' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: is Wendy van Dijk het schattige Hert in The Masked Singer? (video) Bekijk deze video »
TV :

Relatieproblemen
Volgens Guido gaan er al enige tijd geruchten dat Wendy en Erland opnieuw relatieproblemen zouden hebben. Deze geruchten worden extra gevoed door het nieuws dat Story onlangs bracht over Erland, die een appartement in Rotterdam heeft gekocht. "Kijk, er gaan al geruime tijd geruchten dat het wat rommelt in haar privéleven. Er zou zelfs sprake zijn van een huwelijkscrisis met Erland Galjaard", aldus Guido.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's