Spoiler: onthulling de Badeend in The Masked Singer (video)

Spoiler: onthulling de Badeend in The Masked Singer (video)

Zaterdag 9 december 2023 om 08:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Badeend heeft het strijdtoneel helaas moeten verlaten. Ze heeft enorm genoten van haar deelname en vertelt over haar avontuur in een exclusief exit-interview. Bekijk de onthulling hieronder.

Spoiler: onthulling de Badeend in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Badeend heeft het strijdtoneel helaas moeten verlaten. Ze heeft enorm genoten van haar deelname en vertelt over haar avontuur in een exclusief exit-interview. Bekijk de onthulling hieronder. OnthullingIn het pak van de Badeend zat niemand minder dan actrice Tina de Bruin. Met haar stemgeluid en vrolijke moves heeft ze de panelleden de afgelopen weken goed voor de gek gehouden. De Bruin heeft genoten van haar optredens, zo vertelt ze in het interview hierboven. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Spoiler: onthulling de Badeend in The Masked Singer (video)

Onthulling
In het pak van de Badeend zat niemand minder dan actrice Tina de Bruin. Met haar stemgeluid en vrolijke moves heeft ze de panelleden de afgelopen weken goed voor de gek gehouden. De Bruin heeft genoten van haar optredens, zo vertelt ze in het interview hierboven.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's