Joost Klein gaat naar het Songfestival: bekijk zijn viral hit Friesenjung

Joost Klein gaat naar het Songfestival: bekijk zijn viral hit Friesenjung

Maandag 11 december 2023 om 10:07

Maandag is bekend geworden dat Joost Klein namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat. Maar wie gaat ons nou precies vertegenwoordigen op het liedjesfestijn?

Nummer Joost Klein wordt later bekend
Bij het grote publiek is Joost Klein wellicht nog niet heel erg bekend, maar hij heeft toch al heel wat hits op zijn naam staan. Zo is Friesenjung een bekend nummer dat viral ging, hiermee scoorde hij een nummer 1-hit in Duitsland. Vorig jaar stonden Mia Nicolai en Dion Cooper met Burning Daylight op het grote podium, maar zij wisten niet de grote finale te halen. Dit jaar mocht iedereen zich inschrijven en de selectiecommissie heeft voor het nummer van Joost Klein gekozen, het liedje wordt later bekendgemaakt…

Bekijk Friesenjung van Joost Klein hieronder. Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö.

<em>Joost Klein</em> gaat naar het Songfestival: bekijk zijn viral hit <em>Friesenjung</em> Maandag is bekend geworden dat Joost Klein namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat. Maar wie gaat ons nou precies vertegenwoordigen op het liedjesfestijn? Nummer Joost Klein wordt later bekendBij het grote publiek is Joost Klein wellicht nog niet heel erg bekend, maar hij heeft toch al heel wat hits op zijn naam staan. Zo is Friesenjung een bekend nummer dat viral ging, hiermee scoorde hij een nummer 1-hit in Duitsland. Vorig jaar stonden Mia Nicolai en Dion Cooper met Burning Daylight op het grote podium, maar zij wisten niet de grote finale te halen. Dit jaar mocht iedereen zich inschrijven en de selectiecommissie heeft voor het nummer van Joost Klein gekozen, het liedje wordt later bekendgemaakt… Bekijk Friesenjung van Joost Klein hieronder. Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö. Verklapt Jacqueline Govaert hier de inzending voor het Songfestival? 'Iedereen zingt ook live' Bekijk deze video » Selectiecommissie Songfestival: ‘Maandag wordt Nederlandse inzending bekend’ (video) Bekijk deze video » BREAKING: Joost Klein gaat namens Nederland naar Songfestival 2024 Bekijk deze video »
Songfestival :
Joost Klein gaat naar het Songfestival: bekijk zijn viral hit Friesenjung

Actuele video's

Meer actuele video's