Vandaag Inside: Gerard Joling wil trio met Rob Jetten en diens hockeyhunk

Vandaag Inside: Gerard Joling wil trio met Rob Jetten en diens hockeyhunk

Woensdag 13 december 2023 om 07:58

Gerard Joling is duidelijk wel gecharmeerd van Rob Jetten, de demissionair minister voor Klimaat en Energie, en diens hockeyhunk: 'Ik zou wel een keer samen met zijn vriend een klein triootje willen doen hoor, dat is helemaal geen probleem.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: Gerard Joling wil trio met <em>Rob Jetten</em> en diens hockeyhunk Gerard Joling is duidelijk wel gecharmeerd van Rob Jetten, de demissionair minister voor Klimaat en Energie, en diens hockeyhunk: 'Ik zou wel een keer samen met zijn vriend een klein triootje willen doen hoor, dat is helemaal geen probleem.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Rob Jetten neemt zijn hockey-hunk Nicolás mee naar Shownieuws Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's