Loes Haverkort over finale Het Perfecte Plaatje: 'Enorm veel stress en spanning'

Loes Haverkort over finale Het Perfecte Plaatje: 'Enorm veel stress en spanning'

Woensdag 13 december 2023 om 19:38

Deze avond wordt de finale van Het Perfecte Plaatje uitgezonden, met Loes Haverkort en Niek Roozen als finalisten. Wie wint de spannende finale? RTL Boulevard bracht een bezoek aan de finalisten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Loes Haverkort</em> over finale <em>Het Perfecte Plaatje</em>: 'Enorm veel stress en spanning' Deze avond wordt de finale van Het Perfecte Plaatje uitgezonden, met Loes Haverkort en Niek Roozen als finalisten. Wie wint de spannende finale? RTL Boulevard bracht een bezoek aan de finalisten. Tekst gaat verder onder de video. FinaleshootBij de eerste shoot gaan de twee finalisten Niek Roozen en Loes Haverkort hun modellen laten vliegen tijdens een fantasierijk en magisch beeld. Dit moeten ze voor elkaar zien te krijgen met een ladder. En voor de grote finaleshoot duiken de fotografen het Ierse landschap in om aan de slag te gaan met een drieluik in de kleuren van de Ierse vlag. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De finale van Het Perfecte Plaatje is woensdag 13 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.
TV :
Loes Haverkort over finale Het Perfecte Plaatje: 'Enorm veel stress en spanning'

Finaleshoot
Bij de eerste shoot gaan de twee finalisten Niek Roozen en Loes Haverkort hun modellen laten vliegen tijdens een fantasierijk en magisch beeld. Dit moeten ze voor elkaar zien te krijgen met een ladder. En voor de grote finaleshoot duiken de fotografen het Ierse landschap in om aan de slag te gaan met een drieluik in de kleuren van de Ierse vlag.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De finale van Het Perfecte Plaatje is woensdag 13 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's