Dodelijk ongeluk in Ugchelen: 16-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen

Dodelijk ongeluk in Ugchelen: 16-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen

Donderdag 14 december 2023 om 14:10

In Ugchelen heeft een tragisch ongeval plaatsgevonden waarbij een 16-jarige fietser is overleden na een botsing met een vrachtwagen. De fietser werd om nog onbekende redenen aangereden door de vrachtwagen, die ongeveer 50 meter verderop tot stilstand kwam. Ter plaatse overleed de fietser aan zijn verwondingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Dodelijk ongeluk in <em>Ugchelen</em>: 16-jarige fietser <em>overleden</em> na aanrijding met <em>vrachtwagen</em> In Ugchelen heeft een tragisch ongeval plaatsgevonden waarbij een 16-jarige fietser is overleden na een botsing met een vrachtwagen. De fietser werd om nog onbekende redenen aangereden door de vrachtwagen, die ongeveer 50 meter verderop tot stilstand kwam. Ter plaatse overleed de fietser aan zijn verwondingen. Tekst gaat verder onder de video. Aanrijding oversteekplaatsOp de Otterloseweg, de locatie van het recente ernstige ongeval, heeft vorig jaar al een ander tragisch incident plaatsgevonden. Een 79-jarige inwoner van Apeldoorn verloor zijn leven na een aanrijding bij een oversteekplaats. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Uniek kerstspektakel: PVV-fan creëert reusachtige Geert Wilders met 4250 kerstlampjes Bekijk deze video » ZIEN: gerechtigheid voor Carlo Heuvelman, OM eist tot 10 jaar cel in hoger beroep fataal geweld Mallorca Bekijk deze video »
Nieuws :

Aanrijding oversteekplaats
Op de Otterloseweg, de locatie van het recente ernstige ongeval, heeft vorig jaar al een ander tragisch incident plaatsgevonden. Een 79-jarige inwoner van Apeldoorn verloor zijn leven na een aanrijding bij een oversteekplaats.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's