Shownieuws: Maxime Meiland en vermeende verkrachter gaan niet samen om de tafel zitten

Shownieuws: Maxime Meiland en vermeende verkrachter gaan niet samen om de tafel zitten

Zaterdag 16 december 2023 om 10:21

In Shownieuws heeft Bart Ettekoven een update over de juridische kwestie tussen Maxime Meiland en haar vermeende verkrachter.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: <em>Maxime Meiland</em> en vermeende verkrachter gaan niet samen om de tafel zitten In Shownieuws heeft Bart Ettekoven een update over de juridische kwestie tussen Maxime Meiland en haar vermeende verkrachter. Tekst gaat verder onder de video. Kort gedingPeter Schouten, de advocaat van de beschuldigde, had Maxime aangeboden samen om de tafel te gaan zitten. Maar dat gaat niet gebeuren, het kort geding gaat ervan komen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vermeende verkrachter Maxime Meiland treedt in de publiciteit: 'Het is een verzinsel' Bekijk deze video » ZIEN: Gillende Maxime Meiland ziet dromedaris die haar auto aflikt Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland schakelt advocaat Sébas Diekstra in voor juridische strijd rondom verkrachting Bekijk deze video »
Entertainment :

Kort geding
Peter Schouten, de advocaat van de beschuldigde, had Maxime aangeboden samen om de tafel te gaan zitten. Maar dat gaat niet gebeuren, het kort geding gaat ervan komen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's