Peter Schouten geeft openheid over kort geding tegen Maxime Meiland: 'Schandalig en walgelijk'

Peter Schouten geeft openheid over kort geding tegen Maxime Meiland: 'Schandalig en walgelijk'

Donderdag 14 december 2023 om 10:25

Maxime Meiland staat een kort geding te wachten nadat ze in haar biografie een jongeman van verkrachting heeft beschuldigd. De advocaat van de man, Peter Schouten, kondigt aan namens zijn cliënt een spoedprocedure aan te spannen tegen zowel Maxime, de uitgeverij als de schrijver van het boek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Schouten</em> geeft openheid over <em>kort geding</em> tegen <em>Maxime Meiland</em>: 'Schandalig en walgelijk' Maxime Meiland staat een kort geding te wachten nadat ze in haar biografie een jongeman van verkrachting heeft beschuldigd. De advocaat van de man, Peter Schouten, kondigt aan namens zijn cliënt een spoedprocedure aan te spannen tegen zowel Maxime, de uitgeverij als de schrijver van het boek. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Peter SchoutenAdvocaat Peter Schouten en zijn cliënt achten de kans klein dat het kort geding niet doorgaat, aangezien de voorwaarde is dat Maxime Meiland akkoord moet gaan met een bemiddelingstraject. De jongeman en zijn advocaat eisen de terugtrekking van alle boeken uit de handel en verlangen daarnaast een rectificatie die in de krant De Telegraaf gepubliceerd moet worden. Als klap op de vuurpijl wil de man ook zowel materiële als immateriële schadevergoeding. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vermeende verkrachter Maxime Meiland treedt in de publiciteit: 'Het is een verzinsel' Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland schakelt advocaat Sébas Diekstra in voor juridische strijd rondom verkrachting Bekijk deze video »
Nieuws :

Reactie Peter Schouten
Advocaat Peter Schouten en zijn cliënt achten de kans klein dat het kort geding niet doorgaat, aangezien de voorwaarde is dat Maxime Meiland akkoord moet gaan met een bemiddelingstraject. De jongeman en zijn advocaat eisen de terugtrekking van alle boeken uit de handel en verlangen daarnaast een rectificatie die in de krant De Telegraaf gepubliceerd moet worden. Als klap op de vuurpijl wil de man ook zowel materiële als immateriële schadevergoeding.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's