Matthew Perry overleden na hoge dosering ketamine: 'Wie is de schuldige?' (RTL Boulevard)

Matthew Perry overleden na hoge dosering ketamine: 'Wie is de schuldige?' (RTL Boulevard)

Zaterdag 16 december 2023 om 19:49

<em>Matthew Perry</em> overleden na hoge dosering ketamine: 'Wie is de schuldige?' (<em>RTL Boulevard</em>) Een kleine twee maanden na het tragische overlijden van Matthew Perry is er meer duidelijkheid over de doodsoorzaak. Uit het vrijgegeven autopsierapport blijkt namelijk dat de acteur is overleden aan de acute gevolgen van ketamine. Zijn dood wordt dus gezien als een ongeluk, al zijn er nog grote vraagtekens over de toediening van de ketamine, zo hoorde je in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Rob Kemps wordt zwart gemaakt om deze Instagrampost: "Hij laat z'n kids stikken" Bekijk deze video » Zien: Frank Lammers gaat Floortje Dessing achterna met eigen reisprogramma Bekijk deze video » Caroline Tensen over Kopen Of Slopen: "Ik fladder door het programma" Bekijk deze video » Robert ten Brink bij Martien Meiland aan de deur: "Jeetjemina, ik schrik me dood" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Matthew Perry overleden na hoge dosering ketamine: 'Wie is de schuldige?' (RTL Boulevard)

Een kleine twee maanden na het tragische overlijden van Matthew Perry is er meer duidelijkheid over de doodsoorzaak. Uit het vrijgegeven autopsierapport blijkt namelijk dat de acteur is overleden aan de acute gevolgen van ketamine. Zijn dood wordt dus gezien als een ongeluk, al zijn er nog grote vraagtekens over de toediening van de ketamine, zo hoorde je in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's