Zien: brandweer haalt opgesloten politie én inbreker met hoogwerker uit pand in Den Haag

Zien: brandweer haalt opgesloten politie én inbreker met hoogwerker uit pand in Den Haag

Zien: brandweer haalt opgesloten politie én inbreker met hoogwerker uit pand in Den Haag In de nacht van zondag op maandag deed zich in Den Haag een nogal bijzondere situatie voor. De brandweer moest namelijk niet alleen de politie te hulp schieten, maar ook een inbreker. De agenten, een politiehond en de inbreker kwamen na een achtervolging vast te zitten op de vierde etage van een pand in aanbouw. De brandweer heeft ze uiteindelijk met gered met een hoogwerker. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: burgemeester Almere sluit woning tijdelijk na explosie in woonwijk (video) Bekijk deze video » Video: Dienst Speciale Interventies houdt verdachte aan na inval in Vlissingen Bekijk deze video » Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 18 december 2023 om 10:01

In de nacht van zondag op maandag deed zich in Den Haag een nogal bijzondere situatie voor. De brandweer moest namelijk niet alleen de politie te hulp schieten, maar ook een inbreker. De agenten, een politiehond en de inbreker kwamen na een achtervolging vast te zitten op de vierde etage van een pand in aanbouw. De brandweer heeft ze uiteindelijk met gered met een hoogwerker.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's