Docuserie Moordpillen vanaf 3 januari te zien op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

Docuserie Moordpillen vanaf 3 januari te zien op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

Docuserie <em>Moordpillen</em> vanaf 3 januari te zien op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden Vanaf 3 januari wordt op NPO 3 de documentaireserie Moordpillen uitgezonden. Dionne Slagter duikt in de wereld van ADHD-pillen. Dionne kreeg tien jaar geleden de diagnose ADD en gebruikt sindsdien medicatie op recept. In Nederland slikken 232.000 mensen ADHD-medicatie, maar ook veel studenten gebruiken het om met prestatiedruk om te kunnen gaan. Dionne onderzoekt wat de ADHD-medicatie met ons doet en of gebruikers het echt nodig hebben… Bekijk de eerste beelden van Moordpillen hieronder. Moordpillen is vanaf woensdag 3 januari wekelijks te zien op NPO 3 en vanaf 20 december te streamen op NPO Start. Je kunt de beste fragmenten van Moordpillen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Heleen van Royen over depressie: 'Probeer medicatie als praten niet helpt' (video) Bekijk deze video » Kijkers geraakt door Ferial (Khalid & Sophie): neefje overleed in Gaza door gebrek medicatie Bekijk deze video » Video: Oprah Winfrey gebruikt speciale medicatie voor gewichtsbehoud Bekijk deze video »
Maandag 18 december 2023 om 14:53

Vanaf 3 januari wordt op NPO 3 de documentaireserie Moordpillen uitgezonden. Dionne Slagter duikt in de wereld van ADHD-pillen. Dionne kreeg tien jaar geleden de diagnose ADD en gebruikt sindsdien medicatie op recept. In Nederland slikken 232.000 mensen ADHD-medicatie, maar ook veel studenten gebruiken het om met prestatiedruk om te kunnen gaan. Dionne onderzoekt wat de ADHD-medicatie met ons doet en of gebruikers het echt nodig hebben…

Bekijk de eerste beelden van Moordpillen hieronder.

Moordpillen is vanaf woensdag 3 januari wekelijks te zien op NPO 3 en vanaf 20 december te streamen op NPO Start. Je kunt de beste fragmenten van Moordpillen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's