Staatssecretaris Eric van der Burg reageert op motie Yeşilgöz: 'Heel erg lastig' (video)

Staatssecretaris Eric van der Burg reageert op motie Yeşilgöz: 'Heel erg lastig' (video)

Maandag 18 december 2023 om 17:57

Staatssecretaris <em>Eric van der Burg</em> reageert op motie Yeşilgöz: 'Heel erg lastig' (video) Demissionair staatssecretaris Eric van der Brug heeft na dagenlange afwezigheid gereageerd op de ophef die is ontstaan over een motie van Dilan Yeşilgöz die is ingediend namens de VVD-fractie, zijn eigen partij. Want de fractie is tegen die wet, maar Van der Burg en het demissionaire kabinet voor. De staatssecretaris liet zich vorige week twee dagen niet zien in het openbaar, terwijl hij als Kamerlid geacht werd te stemmen over de nieuwe Kamervoorzitter. Eerder liet een geëmotioneerde burgemeester van Ter Apel weten zich wanhopig te voelen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) Bekijk deze video » Merel Ek maakt Dilan Yesilgöz met de grond gelijk in Vandaag Inside: 'Het is een grote warboel' Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? 'Rare Dilan' Yeşilgöz draait: 'Die doet maar wat' (video) Bekijk deze video » Ontdek: dit is waarom Dilan Yesilgöz wegliep tijdens het interview met Merel Ek Bekijk deze video »
Politiek :
Staatssecretaris Eric van der Burg reageert op motie Yeşilgöz: 'Heel erg lastig' (video)

Demissionair staatssecretaris Eric van der Brug heeft na dagenlange afwezigheid gereageerd op de ophef die is ontstaan over een motie van Dilan Yeşilgöz die is ingediend namens de VVD-fractie, zijn eigen partij. Want de fractie is tegen die wet, maar Van der Burg en het demissionaire kabinet voor. De staatssecretaris liet zich vorige week twee dagen niet zien in het openbaar, terwijl hij als Kamerlid geacht werd te stemmen over de nieuwe Kamervoorzitter. Eerder liet een geëmotioneerde burgemeester van Ter Apel weten zich wanhopig te voelen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's