Merel Ek maakt Dilan Yesilgöz met de grond gelijk in Vandaag Inside: 'Het is een grote warboel'

Merel Ek maakt Dilan Yesilgöz met de grond gelijk in Vandaag Inside: 'Het is een grote warboel'

Donderdag 14 december 2023 om 11:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek en de tafel van Vandaag Inside buigen zich over de uitspraken van Dilan Yesilgöz (VVD), die woensdag pleitte voor het uitstellen van de invoering van de spreidingswet.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Merel Ek</em> maakt <em>Dilan Yesilgöz</em> met de grond gelijk in <em>Vandaag Inside</em>: 'Het is een grote warboel' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Merel Ek en de tafel van Vandaag Inside buigen zich over de uitspraken van Dilan Yesilgöz (VVD), die woensdag pleitte voor het uitstellen van de invoering van de spreidingswet. Tekst gaat verder onder de video. Warboel"Het is een grote warboel. Zij zijn natuurlijk tegen de spreidingswet, maar deze is door de Tweede Kamer geaccepteerd", aldus Merel Ek over de uitspraken van Yesilgöz om de stemming over de spreidingswet uit te stellen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook VVD-leider Dilan Yesilgöz stelt stemming spreidingswet uit: 'Helemaal niet zo gek' Bekijk deze video »
Talkshow :

Warboel
"Het is een grote warboel. Zij zijn natuurlijk tegen de spreidingswet, maar deze is door de Tweede Kamer geaccepteerd", aldus Merel Ek over de uitspraken van Yesilgöz om de stemming over de spreidingswet uit te stellen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's