Hart van Nederland: fietsster komt onder bus terecht in Mierlo en raakt gewond (video)

Hart van Nederland: fietsster komt onder bus terecht in Mierlo en raakt gewond (video)

Maandag 18 december 2023 om 22:08

<em>Hart van Nederland</em>: fietsster komt onder bus terecht in Mierlo en raakt gewond (video) Een fietsster is maandagavond aangereden door een stadsbus in Mierlo, Noord-Brabant. Zij is hierbij gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, meldt Hart van Nederland. Hoe het nu gaat met de vrouw is nog niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: Porsche te water na ontploffing achter stuur (video) Bekijk deze video » Zeer zeldzame zeeschildpad aangespoeld in Zeeland: 'Helemaal uit Mexico' (video) Bekijk deze video » Wauw! Heeft Wageningen de mooist versierde Kerststraat van Nederland? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een fietsster is maandagavond aangereden door een stadsbus in Mierlo, Noord-Brabant. Zij is hierbij gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, meldt Hart van Nederland. Hoe het nu gaat met de vrouw is nog niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's