Zien! Het Kerst Muziekgala 2023: alvast voorproefje van groot muziekspektakel

Zien! Het Kerst Muziekgala 2023: alvast voorproefje van groot muziekspektakel

Zien! <em>Het Kerst Muziekgala 2023</em>: alvast voorproefje van groot muziekspektakel Bekijk hierboven alvast een voorproefje van het grote muziekspektakel van Het Kerst Muziekgala 2023 te zien vanavond op NPO1. Grootste SchoolbandDeze feestelijke show met muziek, dans, mode, kunst en film heeft als hoogtepunt de Grootste Schoolband van Nederland. Samen zingen zij het nummer 'Als je er voor gaat', geschreven door Tjeerd Oosterhuis. Koningin Máxima, de erevoorzitter van stichting 'Méér Muziek in de Klas' is ook aanwezig. Het Kerst Muziekgala 2023 is dinsdag 19 december om 21.20 uur te zien bij NPO 1. Je kunt Het Kerst Muziekgala 2023 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kerst bij Willem-Alexander en Máxima: zijn ze thuis dit jaar? Bekijk deze video » Laatste liedtekst van Huub Oosterhuis door Trijntje en Tjeerd uitgebracht (Shownieuws) Bekijk deze video » Wauw! Heeft Wageningen de mooist versierde Kerststraat van Nederland? (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien! Het Kerst Muziekgala 2023: alvast voorproefje van groot muziekspektakel
Dinsdag 19 december 2023 om 15:24

Bekijk hierboven alvast een voorproefje van het grote muziekspektakel van Het Kerst Muziekgala 2023 te zien vanavond op NPO1.

Grootste Schoolband
Deze feestelijke show met muziek, dans, mode, kunst en film heeft als hoogtepunt de Grootste Schoolband van Nederland. Samen zingen zij het nummer 'Als je er voor gaat', geschreven door Tjeerd Oosterhuis. Koningin Máxima, de erevoorzitter van stichting 'Méér Muziek in de Klas' is ook aanwezig.

Het Kerst Muziekgala 2023 is dinsdag 19 december om 21.20 uur te zien bij NPO 1. Je kunt Het Kerst Muziekgala 2023 terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's