Nabestaanden reageren emotioneel op uitspraak Decembermoorden: 'Het is lang geleden'

Nabestaanden reageren emotioneel op uitspraak Decembermoorden: 'Het is lang geleden'

Woensdag 20 december 2023 om 18:41

Voormalig president Desi Bouterse is definitief veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij de Decembermoorden in 1982. Het Hof van Justitie in Suriname heeft in hoger beroep deze veroordeling bevestigd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nabestaanden</em> reageren emotioneel op uitspraak <em>Decembermoorden</em>: 'Het is lang geleden' Voormalig president Desi Bouterse is definitief veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij de Decembermoorden in 1982. Het Hof van Justitie in Suriname heeft in hoger beroep deze veroordeling bevestigd. Tekst gaat verder onder de video. Emtionele NabestaandenIn 1982 werd de echtgenoot van Lilian Gonçalves gedood tijdens de Decembermoorden. Na 41 jaar is Desi Bouterse veroordeeld voor zijn betrokkenheid, wat een gevoel van grote opluchting teweegbrengt. Lilian deelt haar emoties: "Het is lang geleden, maar blijft iedere keer weer terugkomen." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Staatssecretaris Eric van der Burg reageert op motie Yeşilgöz: 'Heel erg lastig' (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: Houthi-rebellen vallen schepen aan in de Rode Zee Bekijk deze video »
Nieuws :
Nabestaanden reageren emotioneel op uitspraak Decembermoorden: 'Het is lang geleden'

Emtionele Nabestaanden
In 1982 werd de echtgenoot van Lilian Gonçalves gedood tijdens de Decembermoorden. Na 41 jaar is Desi Bouterse veroordeeld voor zijn betrokkenheid, wat een gevoel van grote opluchting teweegbrengt. Lilian deelt haar emoties: "Het is lang geleden, maar blijft iedere keer weer terugkomen."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's